Inhuurdesk SwiF

Senior Communicatieadviseur

Standplaats:
Urk
Startdatum:
15.11.2018
Einddatum:
31.03.2019
Uren per week:
24

 

De gemeente Urk heeft een stevige ambitie en werkt de komende jaren aan een aantal grote en complexe projecten. Naast de recente uitvraag ter vervanging bij ziekte op communicatie is
er behoefte aan extra inzet op het gebied van communicatie.
Om die reden zijn wij op zoek naar een tijdelijke senior communicatieadviseur ten behoeve het bestuur. Urk is een 20.000+ gemeente en volop in ontwikkeling. Om onze strategische doelen
te kunnen realiseren kiezen we voor flexibiliteit en samenwerking: een netwerkorganisatie, modern, wendbaar, slagvaardig, klantgericht en ondernemend.
 

Als senior communicatieadviseur zoek je steeds de verbinding. Het is een voorwaarde dat je initiatiefrijk en proactief bent, je brengt en houdt het college in positie. Je bent een  resultaatgerichte
gesprekspartner. Je levert een stevige bijdrage aan het zichtbaar maken van de ambities en resultaten van bestuur en politiek van Urk. Ook haal je informatie van buiten naar binnen op.
Je denkt in kansen en stuurt op mogelijkheden. Je werkt samen én brengt zelfstandig adviezen uit. Je fungeert als het vaste aanspreekpunt voor het college. Je treedt op als mediavoorlichter en leidt persbijeenkomsten.
Je bent de spin in het web bij risico- en crisiscommunicatie.


Je hebt minimaal een afgeronde HBO communicatie opleiding en je minimaal twee jaar werkervaring als communicatieadviseur in de laatste 6 jaar.
Ervaring bij  de overheid, bij voorkeur een gemeente, is een pré.
Je bent sociaal betrokken en je wilt bijdragen aan het maatschappelijk rendement van de gemeente. Je hebt een actieve, dienstverlenende houding.
 
Je beschikt verder over:
  • goede adviesvaardigheden;
  • uitstekende contactuele en communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
  • een politieke antenne: gevoel voor relevante gebeurtenissen en de gevoeligheid van informatie; 
  • integriteit: je gaat zorgvuldig om met informatie;
  • analytisch vermogen.

< Ga terug naar het overzicht met alle opdrachten